top of page
Sieb website 2-1.jpg
Erica website 2-1.jpg
Bert feller-1.jpg
bert geel-1.jpg

Eigenaar, manager

Bert

Besems

Ik ben Bert Besems. Samen met Siebold ben ik eigenaar van Studio PiB. Ik word altijd heel blij als we met ons team weer een mooie fotoreeks of video bij onze klanten hebben afgeleverd. Ik ben 58 jaar. Ik woon in een oud boerderijtje met een stukje grond. In mijn vrije tijd houd ik dit bij, mede voor de gasten van onze B&B. Verder klus ik graag en ben ik vaak te vinden in mijn zolder, waar ik naar muziek luister en wat rommel met oude stereo-apparatuur. Bij Studio PiB houd ik me voornamelijk bezig met managementtaken, met klantcontact en met de preproductie van video’s. 

sieb geel-1.jpg
sieb blauw-1.jpg

Siebold

Freeke

Eigenaar, manager en fotograaf

Mijn naam is Siebold en ik ben gepassioneerd fotograaf. Na mijn fotografie-opleiding in Den Haag heb ik als fotograaf bij de ANWB gewerkt en veel reisfotografie verzorgd voor magazines, websites en dergelijke. Uiteindelijk ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb ik samen met mijn compagnon Bert ‘Studio Pib’ opgericht. Hierin zijn we gegroeid naar een prachtig foto- en videobedrijf. Dit had tot gevolg dat we, naast Studio PiB in 2020 zijn gestart met ‘Pitt Producties’ als uniek label voor krachtige videoproducties. Ik woon aan de dijk, houd van klussen, reizen, de ontmoeting met mensen, maar ik kan ook genieten van een lekker biertje

Erica blauw-2.jpg
Erica geel-2.jpg

Erica

Stam

Fotograaf, social media manager 

en grafisch vormgever.

Mijn naam is Erica. Ik ben 25 jaar en al zes jaar werkzaam bij Studio PiB. Hier ben ik begonnen als grafisch vormgever en  beeldbewerker. In 2020 heb ik mijn functie kunnen uitbreiden door een opleiding tot vakfotograaf te volgen. Vervolgens heb ik in 2022 nog een opleiding Social Media Management afgerond, zodat we breed inzetbaar zijn! Mijn vrije tijd besteed ik graag aan illustreren en verschillend vrijwilligerswerk. Daarnaast geniet ik graag in de zon met een lekker hapje en drankje op een terrasje.

marijn geel-1.jpg
marijn-1.jpg

Cameraman en animator

Marijn

de Ruiter

Ik ben Marijn de Ruiter en ben 22. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het Ouddorpse strand bij de Reddingsbrigade, speel ik in één van mijn twee bandjes of ben ik bezig met fotografie of video.

Binnen Studio PiB ben ik voornamelijk bezig als cameraman/editor/animator.

Cameraman en regisseur

Jorrit blauw-1.jpg
jorrit-1.jpg

Jorrit 

Boerma

Mijn naam is Jorrit Boerma, 26 jaar geleden geboren in het prachtige Zwolle, maar opgegroeid in Rotterdam. Naast regisseur en cameraman zijn bij Studio PiB vind ik het leuk om wat avontuur mee te maken en vind je mij vaak in een boulderhal, maar eigenlijk komt het erop neer dat ik een groot gedeelte van mijn tijd lekker serie's aan het kijken ben. 

mathe geel-1.jpg
mathe blauw-1.jpg

Mathé

Kranenburg

Fotograaf en cameraman

Mijn naam is Mathé Kranenburg, ik ben 20 jaar. Na mijn film opleiding ben ik aan de slag gegaan bij PiB als allround beeldmaker.

Ik ga goed op drummen, autorijden, socializen,alles wat met camera’s te maken heeft en muziek. Ik ben altijd in voor een praatje en hou wel van gezelligheid op zijn tijd.

bottom of page